Lykos Outlet – Budgettips för skönhetsälskare och vardagsshoppare

– Blogginlägget innehåller adlinks till Lykos Outlet, men tipset är precis lika genuint för det –

Jag älskar att hitta kampanjer och budgettips. Det finns så många enkla och roliga sätt att spara pengar, och när man börjar hålla utkik blir det en riktig kick att hitta nya knep. Och att dela dem – Såklart! Ett av mina senaste hacks är att handla från Lykos Outlet. På deras outletsida finns massor av olika varor, som varierar över tid, som av olika anledningar ska utgå. Det kan vara att designen har uppdaterats, att det har kommit en ny version eller liknande. Men produkterna funkar såklart fortfarande finfint.

Det här köpte jag från Lykos Outlet

Jag köper ofta våra skönhets- och hygienprodukter på nätet. Som den kampanjälskare jag är har jag ofta koll på var jag kan köpa våra favoriter billigast, och över tid blir 20 % här och 25 % en hel del pengar som vi kan lägga på annat. Från Lykos Outlet köpte jag förbrukningsvaror som tvål, nagellacksremover och ansiktspeeling. Jag bryr mig inte så mycket om vilken mascara jag använder så länge den är svart och ger volym, så jag testade en ny sort för 33 spänn. De har även en hel del hårprodukter, accessoarer och hudvård. Man kan smidigt sortera fram produkter för barn eller ekologiska produkter om man vill det.

Billiga presenttips för stora och små

Ett annat tips är att köpa prisvärda presentkit och annat att ge bort från Lykos Outlet. En del har till exempel jultema, men det finns även en del som funkar året om. Ett budgetknep jag ofta tar till är att köpa hem presenter, till exempel förbrukningsprodukter, som passar till de flesta när det är billigt. På så sätt undviker man onödiga, och ofta dyra, sista minuten-köp. Den här gången beställde jag en rolig dinosarie-neccesär med olika produkter i. Jag köpte även ett härligt doftljus från Torplyktan som i det här fallet var till mig själv men som även är ett trevligt presenttips.

Har du testat att beställa från Lykos Outlet? Vad tyckte du? Om du vill ha andra spartips får du gärna spana in min kategori för just det som fylls på efter hand.

Lästips: Second hand för barn – Så kommer du igång

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *