Spännande saker som händer i höst

Det är många spännande saker på gång nu i höst! Både i Aurora Career & Communications Network och i mitt företag i övrigt. Många saker som har varit på gång en längre tid, och som jag äntligen kan dela. Jag tycker att det är så viktigt att prata om det. Att det ofta finns saker som är på gång och som tar tid att falla på plats. Det är så lätt att se andras framgångar men glömma bort allt arbete som ligger bakom tills inlägg som detta, där allt roligt blir offentligt. Som någon sa i ett citat jag läste nyligen ”Everyone is jealous of what you’ve got, no one is jealous of how you got it”. Men nu är det äntligen dags för härliga nyheter!

Workshop kring hållbart självledarskap

Först ut är något som händer i medlemskapet jag har byggt upp sedan i våras, och som äntligen börjar dra igång på riktigt. 1a oktober kommer nämligen grymma Clara Löfvenhamn som driver Bossbloggen att hålla en workshop kring hållbart självledarskap i Aurora Career & Communications Network. Jag och Clara har känt varandra i många år och hon inspirerar mig otroligt mycket på så många plan, så det känns fantastiskt att hon vill dela sina erfarenheter med medlemmar i nätverket.

Workshop kring att driva eget och vara anställd

Och det händer ännu fler spännande saker i medlemskapet under hösten! Den 5e november kommer grymma Liza Glassjö som driver Tiny Bold att gästa Aurora Career & Communications Network och prata om hur man kan driva eget vid sidan av en anställning. Liza coachar andra kring just att starta upp en verksamhet vid sidan av sitt jobb, och det ska bli fantastiskt att få ta del av hennes erfarenheter. Perfekt för dig som inte är redo att lämna tryggheten i en anställning än men ändå vill förverkliga andra drömmar.

Internet i Fokus – 20 november 2024

Och det kommer ännu mer. En annan spännande sak är att jag kommer moderera Internet i Fokus i Malmö den 20e november! Jag har modererat en panel kring influencer marketing vid ett av deras tidigare event, men nu kommer jag att vara ansvarig för moderering av hela eventet. Det känns så himla kul, och jag ser verkligen fram emot att träffa er som kommer vara där. Om du har bokat din biljett – Hör gärna av dig så att vi kan hålla utkik efter varandra.

Förutom det kommer jag att jobba vidare med A Road Less Traveled, kunder inom varumärkesbyggande och annat som inspirerar mig. Det händer även andra spännande saker som jag inte kan dela än, men häng gärna med mig på Instagram-stories där jag delar högt och lågt som är på gång. Följ även gärna Aurora på Instagram och LinkedIn för uppdateringar kring nätverket och annat vi har på gång. Nu kör vi!

Vad ser du fram emot i höst?

Lästips: Nätverka på Instagram – Så kommer du igång

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *